Ads Top

YouTube Fenomeni Logan Paul Türkiye’ye geliyor!


 youtube enes batur

 
Türkiye’ye Galatasaray Lisesi tarafından davet edildi…

Dünyada en çok takip edilen ve izlenen YouTuber’lardan olan Logan Paul yaptığı videolarla fazlaca eleştiri alırken; Türkiye’ye gelmeyi de planlıyor. Takipçilerinden özür dilemekle meşgul olan Logan Paul, Enes Batur ile kısa bir süre bir araya gelerek; yeni bir akımın başlamasına katkıda bulunmuştu.

Vine fenomeni olarak adını duyuran Vine platformunun kapanması ile YouTube’a geçen kardeşler, YouTube platformu içerisinde en çok takip edilen isimler arasında yer alırken 17 milyon takipçiye sahip olan Paul, başarısını milyonlarca kişi tarafından izlenen videolarına borçlu olduğunu belirtiyor.

Türkiye’ye Logan Paul ekim ayında geliyor. Ülkemize Logan Paul’u davet eden ise Galatasaray Lisesi GEGO kulübü olurken; liseye ekim ayında konuk olan YouTuber Paul, gençleri şimdiden heyecanlandırmayı başarmış durumda… Kardeşi Jake Paul, Türkiye’nin misafiri olacak mı sorusu akıllara gelirken; kardeşine yönelik net bilgi verilmedi.

Paul’un Japonya’ya giderek orada intihar eden bir kişinin videosunu paylaşmıştı ve YouTube kanalında yayımlanan video sadece 24 saat yayında kalmış fakat videoyu bu kadar kısa sürede 6,3 milyon kişi izlemişti. Hala Paul yaptığı talihsiz video yüzünden takipçilerinden özür dilemeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.