Ads Top

Teknoloji Sever Babalar İçin Babalar Günü Hediyeleri !

teknoloji sever babalar


Teknoloji Sever Babalar İçin...

Bu sene babalar günü17 haziran 2018 günü kutlanacak. Birçok kişi şimdiden hediyelerini hazırladı, birçoklarıda ne hediye alabileceğini kara kara düşünmekte. Bende bu yazımda hem babalar gününün anlamına uygun olması açısından hemde babalar gününde ne hediye alacağına karar veremeyenler için yardımı olabilecek öneriler yapacağım.

Sizinde teknolojiyi seven teknolojik aletlerle arası iyi olan bir babanız yada tanıdığınız varsa bu yazıyı sonuna kadar okumalısınız. İşte alınabilecek bazı hediyeler:




1.Dijital Fotoğraf Makinası:
Bu seçenek bütçesini yüksek tutanlar için uygun gelebilir. Eğer fotoğraf çekmeyi seven cep telefonunun kamerasını elinden düşürmeyen bir babaya sahipseniz fotoğraf makinası iyi bir seçenektir. 





2.Notbook Çantası:
Bilgisayarlarla yakından ilgili olan babalar için kullanışlı bir hediye olacaktır. Hatta bazı çantalar evrak çantası olarakta kullanılabildikleri için çok fonksiyonludur. Buda hediyenizi daha anlamlı kılacaktır.



3.Akıllı Saat:
Babanızın kullandığı telefon ile uyumlu bir akıllı saat ilk tercihlerden biri olacaktır.Akıllı saat seçmekte hiç zorlanmayacağınız kesin. Zira piyasada ve internette en pahalısından en ucuzuna envai çeşit akıllı saat bulunmakta.



4.Cep Telefonu için Kamera Lensi:
Dijital  fotoğraf makinesi gibi yüksek bütçeli bir hediye yerine düşünülebilir.Bu lenslerle çok uygun fiyatlara cep telefonlarımızın kameralarını fotoğraf makinesine çevirebiliyoruz.




5.3D Yazıcı Kalem:
Hediye alacağınız kişi birşeyler tasarlamayı seven biriyse 3d kalemler ile onu sevindirebilirsiniz.3D kalemleri hiç duymadıysanız buradaki yazıdan ne olduğunu öğrenebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.