Ads Top

2018'in En İyi Ücretsiz 5 İphone Oyunu

en-iyi-iphone-oyunlari


1.PUBG Mobile:




Player Unknown Battle Grounds  Mobile kısa adıyla PUBG, PC den mobil versiyona uyarlanmış bir hayatta kalma ve nişancılık oyunu. Bu oyunu Pc de oynamış bazı fanlarından oyunun mobil verisyonda daha iyi çalıştığını söyleyenleri bile var.
Kısaca oyununun nasıl oynandığına değinecek olursak, oyunun orjinalindeki gibi paraşütle bir adaya düşüyorsunuz sizden başka 99 oyuncu daha var  ve adada hayatta kalmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

İsterseniz tek başınıza yada 4 kişilik bir takım kurarak oynayabiliyorsunuz. Silahlı ateş etmeli uçmalı kaçmalı oyunları sevenler için bağımlılık yapıcı olabilir :)



2.Hearthstone:


iphone-oyun


Eğer kart oyunlarını seviyorsanız ve en iyi kart oyunu deneyimi arıyorsanız, Blizzard'ın  parlak oyunu Hearthstone'u es geçemezsiniz. Oyun, World of Warcraft'a dayanıyor ve çeşitli oyun stilleri sağlayan dokuz sınıf bulunmakta. Hem tek oyunculu hem de başkalarıyla rekabet edebileceğiniz çok oyunculu seçenekleri var. Bundan daha kaliteli mobil kart oyunu bulmak şimdilik imkansız gibi.






3.Smash Hit:


iphone-oyun


Çelik topları atarak cam parçalarını ve diğer şeyi parçalayarak ilerleyerek level atlamanız gereken bir başka eğlenceli oyun. Her nekadar oyun basit bir temel mantıkla ilerlesede oynun keyfi farklı oyunlardan bir tanesi.







4.Hero Academy 2:



Benzersiz farklı ordular arasında seçim yapabilir ve  dönüş temelli savaşta arkadaşlarınızla savaşabilirsiniz. Hero Academy 2 göze hoş gelen animasyonlar ve grafikler, yeni zorluklar ve farklı orduları denemek için kazanabileceğiniz ya da satın alabileceğiniz yeni "desteler" ile yeni geliştirmeler barındırıyor.







5.Blackbox:




Akıllı telefonlarla ilgili en önemli şeylerden biri, dokunmatik ekranları. Ama Blackbox ile, ekrana dokunmanıza hiç gerekyok. Oyun dokunmak yerine, jiroskop, kamera, mikrofon, ivme ölçer gibi telefonun bütün sensörlerini kullanır. Buda bulmacaları çözmek için, yürümek, telefonunuza bağırmak veya baş aşağı döndürmek gibi eylemler yapmanızı gerektirebilir. :)






Listemiz burada sona erdi. Umarım beğenmişsinizdir. Sizinde iphone'nunuzda oydadığınız yada denemeyi düşündüğünüz ücretsiz ve kaliteli oyunlar varsa yorumlardan yazarsanız listemizi genişletmiş oluruz.
İyi eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.