Ads Top

2018'in En İyi Ücretsiz Android Oyunları




1.Alto's Adventure





Güzel sonsuz dağ manzarası, müthiş gündüz-gece geçişleri ve büyüleyici bir müziği ile (mutlaka kulaklık takmanızı tavsiye ederim.), bu her cihazda bulunması gereken bir şey. Orijinali bir kez oynadıktan sonra, mükemmelliğin küçük geliştirme ekibi için neden önemli olduğunu anlayacağınızdan eminim.












2.Battleheart





Gerçekten zevkli bir oyun. Basit bir savaş motoru,sevimli karikatür sanatı ve menü ekran müziği ile oynarken geçen zamanı unuttuturuyor. Battleheart kesinlikle zaman ayırmaya değer. Özellikle şimdi ücretsizken.


Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı



3.PUBG Mobile





Player Unknown Battle Grounds  Mobile kısa adıyla PUBG, PC den mobil versiyona uyarlanmış bir hayatta kalma ve nişancılık oyunu. Bu oyunu Pc de oynamış bazı fanlarından oyunun mobil verisyonda daha iyi çalıştığını söyleyenleri bile var.

Kısaca oyununun nasıl oynandığına değinecek olursak, oyunun orjinalindeki gibi paraşütle bir adaya düşüyorsunuz sizden başka 99 oyuncu daha var  ve adada hayatta kalmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

İsterseniz tek başınıza yada 4 kişilik bir takım kurarak oynayabiliyorsunuz. Silahlı ateş etmeli uçmalı kaçmalı oyunları sevenler için bağımlılık yapıcı olabilir :)



Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı



4.Heart Star






Oyunda iki karakter bulunmakta, kazanabilmek için karakterleri çıkışlara götürmeniz gerekiyor.

Her iki karakterin de ilgili çıkışlara ulaşabilmesi için  labirent benzeri  alanları etkinleştirmek gerekli ve bunun için onları birlikte kontrol etmeniz gerekir. Oyun zor gibi görünebilir ancak cezaların olmaması keyifli bir deneyim haline getiririyor.

Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı





5.Plague Inc.





Bir oyunun harika bir konsepti var: Bir salgınını kontrol ediyorsunuz ve amacınız dünyaya yaymak ve insanlığın bir tedavi geliştirmesinden önce herkesi öldürmek. Virüsünüzü değiştirmek için çeşitli araçlara sahipsiniz: ölümcül olanlar da dahil olmak üzere semptomlar ekleme yeteneği; hayvan kaynaklı, havadan ve vücut sıvıları dahil olmak üzere bulaşıcılık yöntemleri; ve direnişler.

Bunların her biri birbirine bağlanan, virüsünüzü güçlü hale getiren ağaçlarda oluşturulabilir ve virüsünüz yayıldığı gibi, daha fazla yetenekle harcayabileceğiniz DNA puanları kazanırsınız. "Avustralya yakma cesetleri" ve "Fransa uyuşturucu araştırma önlemlerini kaldırır" gibi bir haber beslemesindeki etkileri izleyebilirsin. Bu, özellikle virüsünüzün kendi başına değişime yetecek kadar büyüdüğünde, bir çare geliştirmeye karşı yarışırken çok heyecan verici olabilir.



Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı





6.Vainglory





PvP çok oyunculu savaş arenası oyunlarına ilgiliyseniz Vainglory'ye kesinlikle göz atın. Ne kadar zaman ayırmanız gerektiğine bağlı olarak hızlı maç oyunları veya daha uzun savaşlar oynayın. Aralarından seçim yapabileceğiniz 30'dan fazla karakter var ve ücretsiz düşük fiyata geliyor. Yani kesinlikle kontrol etmeye değer.



Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı



7.Hero Academy 2





Benzersiz farklı ordular arasında seçim yapabilir ve  dönüş temelli savaşta arkadaşlarınızla savaşabilirsiniz. Hero Academy 2 göze hoş gelen animasyonlar ve grafikler, yeni zorluklar ve farklı orduları denemek için kazanabileceğiniz ya da satın alabileceğiniz yeni "desteler" ile yeni geliştirmeler barındırıyor



Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı



8.Rayman: Legends





Müthiş bir oyun Rayman Origins hayranı olsaysanız o zaman devamı olan Rayman: Efsanelerine bir göz atmaya değer. Çalınan eski yumurtaları kurtarmak için büyülü ormanı kurtarmaya yardım edin. Bu oyun özellikle çocuklar için harika, ancak yetişkinler de muhtemelen keyfine varacaklar.




Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı



9.Kingdom Rush Series





Cihazınızda sadece bir TD oyunu (veya oyun serisi) varsa, Kingdom Rush serisindeki üç oyundan herhangi birini incelemek gerçekten zor.Sadece Kingdom Rush adı verilen ilk oyun ücretsizdir.



Youtube tanıtım videosu

Google Play indirme bağlantısı



10.Hearthstone





Eğer kart oyunlarını seviyorsanız ve en iyi kart oyunu deneyimi arıyorsanız, Blizzard'ın  parlak oyunu Hearthstone'u es geçemezsiniz. Oyun, World of Warcraft'a dayanıyor ve çeşitli oyun stilleri sağlayan dokuz sınıf bulunmakta. Hem tek oyunculu hem de başkalarıyla rekabet edebileceğiniz çok oyunculu seçenekleri var. Bundan daha kaliteli mobil kart oyunu bulmak şimdilik imkansız gibi.


Youtube tanıtım videosu

Google Play İndirme bağlantısı

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.