Ads Top

Google Haritalara Kişiselleştirilmiş Öneriler Eklendi.

http://www.teknolojikblog.net



Geçen ayki I / O geliştirici konferansında Google Google Haritalar'a , kişiselleştirilmiş restoran önerileri ve daha fazlasını  getirme sözü veren büyük bir güncellemenin önizlemesini sunmuştu. Bugün, bu yeni özelliklerin birçoğu Google Haritalar kullanıcılarına yayınlanmaya başlandı.

Temel Google Haritalar deneyiminde bir değişiklik olmadı, ancak uygulama artık etrafınızda olup bitenler hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayan yeni bir "Keşfedin" sekmesi ve "Sizin için" sekmesi sunuyor. 

Restoranlar önerileri, mekan listeleri, mahalleleri “takip etme” ve istediğiniz gibi yeni restoranlar ve kafeler olduğunda bildirim almak gibi güzel özellikler eklendi. 

Keşfedin ve Sizin için sekmeler arasındaki ana fark, birincinin size şu an için öneriler vermesidir, ikincisi ise daha uzun vadeli  bir organizasyon yapmak istediğinizde size yardımcı olacak olmasıdır.

Bu önerileri iyileştirmek için, artık Haritalar'a beğendiğiniz mutfakları ve restoranları açık bir şekilde anlatabilirsiniz.

Diğer özelliklerin çoğu, tüm dünyadaki tüm kullanıcılara yayılırken, "sizin için" ve "keşfedin" içindeki içerik, şimdilik yalnızca ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Japonya'da kullanılabilir. Bu sekmedeki içerik de biraz sınırlıdır, ancak Google bu hafta boyunca içeriği artırmaya söz veriyor.



Ancak Google'ın sözverdiği bazı özelliklere bu sürümde yer vermediğinide belirmek gerek. Örneğin, potansiyel buluşma noktalarının bir listesini oluşturmanıza ve arkadaşlarınızın bunlara oy vermesine izin veren grup planlaması bu sürümün bir parçası olmadı.


IOS ve Android için güncellenmiş Google Haritalara Play Store'dan ve App Store'dan ulaşabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.